start arrow forum  

Menu główne
start
kalendarium
terapeuci
o ustawieniach
artykuły
inspiracje
do posłuchania
zaprzyjaźnione
forum
Logowanie

Forum Salonu Hellingerowskiego

mona
Fresh Boarder

wszystko w swoim czasie? - 2011/06/07 17:17
Witam serdecznie,
opiszę krótko sytuację,która mnie nurtuje:
rok temu, a może nawet półtora, podjęłam decyzję o ustawieniu, miało ono dotyczyć pracy , pieniędzy, dokładnie nie wiedziałam jak sformułować temat. Zapisałam się na listę rezerwową , ale akurat wtedy było tylu chętnych, ze nie mogłam mieć tego ustawienia. Brałam udział w wielu warsztatach i nigdy sie to nie zdarzyło, zawsze wszystkie osoby z listy rezerwowej miały zrobione ustawienie. Potem cały czas chciałam to ustawić, temat nadal był niedoprecyzowany. Ciągle jednak były przeszkody- przez ten czas akurat finansowe- więc jakby częściowy problem, który chciałam ustawić sam sobie stawła na drodze. Co ciekawe, w międzyczasie miałam ustawienie prowadzone przez Agnieszkę, na zupełnie inny temat. ponieważ doszłam do wniosku, że inna sprawa bardziej mnie "męczy". Ustawienie to miało w moim odczuciu dobry skutek- bo ten problem albo zniknał, albo przestał mnie dotyczyć. W końcu zdecydowałam się ustawić temat praca/pieniądze.Umówiłam się z Agnieszką i oczywiście znowu pojawiły się przeszkody. Jednak jestem zdecydowana zrobić to ustawienie. Interesuje mnie dlaczego tak mocno przeciwstawia mi się tak pozornie banalny temat- ustawiałam inne tematy, według mnie stojące znacznie wyżej w hierarhi, żadne przeszkody sie nie pojawiały.
Co więcej czułam, że wcześniej zrobienie tego ustawienia było by na siłę. Teraz z kolei mam wrażenie, że powinnam to ustawić. Mam nawet takie wrażenie, że ustawienie to już się zaczęło, mimo, że fizycznie będzie miało miejsce za 5 dni. jestem ciekawa, czy inne osoby mają podobne doświadczenia.
pozdrawiam
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

© 2012 Ustawienia Hellingerowskie
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
Opieka: crazyIT - strony internetowe Bydgoszcz